Produk kualitas luhur kedah ketat
pamariksaan kualitas
Pabrik kami nyaéta GMP, cGMP
ISO : 9001: 2008 disertipikasi.
Urang nyayogikeun CMO & API one-stop ser-
maksiat: R&D, produksi, pabrik-
ing sareng penjualan.

slaider

Service kami

CMO sareng API hiji jasa eureun

ngeunaan-icon01

Sintésis adat sareng kontrak R&D

CMOAPI tiasa nawiskeun jasa di handap ieu, anu sadayana disokong ku kawijakan kuat ngeunaan perlindungan intelektual (IP), mastikeun proyék dikelompokeun dina kapercayaan anu ketat.

jasa-icon2

Skala leutik & manufaktur skala badag

Salami sapuluh taun ka tukang, CMOAPI parantos nyayogikeun sintésis khusus sareng jasa manufaktur. Tingkat jasa urang tiasa dikelompokeun ti kelompok leutik milligram ka ton jasa manufaktur skala ageung.

aboutus-icon03

blok wangunan pikeun kapanggihna ubar

CMOAPI pikeun Narkoba Panemuan nyaéta solusi dumasar-awan, solusi kognitif anu nganalisa pangaweruh ilmiah sareng data pikeun ngungkabkeun hubungan anu disumputkeun sareng disumputkeun anu tiasa ngabantosan kamungkinan tina terobosan ilmiah.

jasa-icon4

Proses R&D sareng pangwangunan rute anyar

Tim ngembangkeun kimiawi urang, comprised leuwih ti 50 élmuwan di nagara urang, ngaleuwihan ekspektasi on malah proyék paling nangtang. Gawe bareng dina kaayaan-of-nu-seni laboratorium dilengkepan ku prosés panganyarna na instrumentation analitik.

TENTANG KAMI

tabuh-01

CMOAPI mangrupikeun supplèter sintésis farmasi pikeun kontrak R&D.

JINAN CMOAPI BIOTECHNOLOGY CO., TERBATAS. diadegkeun dina 2007, nyaéta perusahaan perusahaan téknologi anu kalibet dina panilitian, pamekaran sareng pamasaran bahan baku farmasi. Produk mianly perusahaan: Lorcaserin, perantara Lorcaserin, orlistat, Sesamol, tadalafil sareng perantara tadalafil, jst.

Pabrik urang ngagaduhan alat pangwanoh komprehensif, 60 sét HPLC, 20 sét kromatografi gas, LCMS, ELSD, ultraviolét sareng spéktromét anu katingali, driji beku sareng alat canggih sanésna. Parantos ngalangkungan sertifikasi ISO14001, ISO9000 sareng DMF ngaliwatan ngahiji sareng akuisisi, sareng ngagaduhan sistem manajemén kualitas.

Perusahaan kami damel sababaraha ahli senior anu boga latar tukang panalungtikan internasional, sareng gaduh kakuatan komprehensif ngeunaan laboratorium laboratorium, tés pilot sareng produksi industrialisasi.
Aya 11 dokter sareng langkung ti 46 Masters, élmuwan, sareng insinyur di pangkalan produksi API kami.Lengkung produksi API nyertakeun daérah langkung ti 40 mu.Tubuh farmasi GMP nyertakeun daérah langkung ti 160mu sareng ngagaduhan bengkel modéren, laboratorium administrasi sareng gedong pangwanoh. , asrama, tempat suku, sareng seueur deui.

"CMOAPI mangrupikeun ISO 9001: 2008 anu disertakeun sareng sadaya kagiatan bisnisna tundhuk sareng standar manajemén kualitas internasional."

tabuh-02
imah-ikon1

DMF

Disertipikasi DMF

ngeunaan-icon2

9001

ISO

ngeunaan-icon3

14001

ISO

ngeunaan-icon4

46

élmuwan