Produk kualitas luhur kedah ketat
pamariksaan kualitas
Pabrik kami nyaéta GMP, cGMP
ISO : 9001: 2008 disertipikasi.
Urang nyayogikeun CMO & API one-stop ser-
maksiat: R&D, produksi, pabrik-
ing sareng penjualan.

slaider

produk urang

Service kami

CMO sareng API hiji jasa eureun

ngeunaan-icon01

Sintésis adat sareng kontrak R&D

CMOAPI tiasa nawiskeun jasa di handap ieu, anu sadayana disokong ku kawijakan kuat ngeunaan perlindungan intelektual (IP), mastikeun proyék dikelompokeun dina kapercayaan anu ketat.

aboutus-icon03

blok wangunan pikeun kapanggihna ubar

CMOAPI pikeun Narkoba Panemuan nyaéta solusi dumasar-awan, solusi kognitif anu nganalisa pangaweruh ilmiah sareng data pikeun ngungkabkeun hubungan anu disumputkeun sareng disumputkeun anu tiasa ngabantosan kamungkinan tina terobosan ilmiah.

jasa-icon2

Skala leutik & manufaktur skala badag

Salami sapuluh taun ka tukang, CMOAPI parantos nyayogikeun sintésis khusus sareng jasa manufaktur. Tingkat jasa urang tiasa dikelompokeun ti kelompok leutik milligram ka ton jasa manufaktur skala ageung.

jasa-icon4

Proses R&D sareng pangwangunan rute anyar

Tim ngembangkeun kimiawi urang, comprised leuwih ti 50 élmuwan di nagara urang, ngaleuwihan ekspektasi on malah proyék paling nangtang. Gawe bareng dina kaayaan-of-nu-seni laboratorium dilengkepan ku prosés panganyarna na instrumentation analitik.

TENTANG KAMI
tabuh-01

CMOAPI mangrupikeun supplèter sintésis farmasi pikeun kontrak R&D.

JINAN CMOAPI BIOTECHNOLOGY CO., TERBATAS. diadegkeun dina 2007, nyaéta perusahaan perusahaan téknologi aub dina panilitian, pamekaran sareng pamasaran bahan baku farmasi. Produk mianly perusahaan: Lorcaserin, perantara Lorcaserin, orlistat, Sesamol, tadalafil sareng perantara tadalafil, jst pabrik kami ngagaduhan deteksi anu lengkep alat-alat, 60 sét HPLC, 20 sét kromatografi gas, LCMS, ELSD, ultraviolét sareng spéktrométer katingali, beku anu garing sareng alat canggih anu sanés. Éta parantos lulus sertifikasi ISO14001, ISO9000 sareng DMF ngalangkungan gabungan sareng akuisisi, sareng ngagaduhan sistem manajemen kualitas total.
Perusahaan kami ngerjakeun sajumlah ahli senior sareng latar tukang panalungtikan internasional, sareng ngagaduhan kakuatan komprehensif studi lab, uji coba pilot sareng produksi industrialisasi. Aya 11 dokter sareng langkung ti 46 master, élmuwan, sareng insinyur di perusahaan urang. Basis produksi API ngalangkungan luas langkung tina 40 mu. Tutuwuhan farmasi GMP ngalangkungan luas langkung tina 160mu sareng ngagaduhan bengkel modéren, laboratorium administrasi sareng wangunan deteksi , asrama, tempat pabalatak, sareng seueur deui.

"CMOAPI mangrupikeun ISO 9001: 2008 anu disertakeun sareng sadaya kagiatan bisnisna tundhuk sareng standar manajemén kualitas internasional."

tabuh-02
imah-ikon1

DMF

Disertipikasi DMF
ngeunaan-icon2

9001

ISO
ngeunaan-icon3

14001

ISO
ngeunaan-icon4

46

élmuwan