Kami mangrupikeun pabrik farmasi anu ngahijikeun R & D sareng manufaktur.


DMF

Disertipikasi DMF

46

élmuwan

CMOAPI mangrupikeun supplèter sintésis farmasi pikeun kontrak R&D.


propil pausahaan



JINAN CMOAPI BIOTECHNOLOGY CO., LIMITED. diadegkeun taun 2007, mangrupikeun perusahaan perusahaan téknologi anu aub dina panaliti, pamekaran sareng pamasaran produk-bahan baku farmasi.Léver perusahaan perusahaan: Lorcaserin, perantara Lorcaserin, orlistat , Sesamol, tadalafil sareng perantara tadalafil, sareng sajabana.

Daya saing perusahaan



Pabrik urang ngagaduhan alat pangwanoh komprehensif, 60 sét HPLC, 20 sét kromatografi gas, LCMS, ELSD, ultraviolét sareng spéktromét anu katingali, driji beku sareng alat canggih sanésna. Parantos ngalangkungan sertifikasi ISO14001, ISO9001 sareng DMF ngaliwatan ngahiji sareng akuisisi, sareng ngagaduhan sistem manajemén kualitas.

Nengetan perlindungan harta intelektual



Perusahaan kami damel sababaraha ahli senior anu boga latar tukang panalungtikan internasional, sareng gaduh kakuatan komprehensif ngeunaan laboratorium laboratorium, tés pilot sareng produksi industrialisasi.
Aya 11 dokter sareng langkung ti 46 Masters, élmuwan, sareng insinyur di pangkalan produksi API kami.Lengkung produksi API nyertakeun daérah langkung ti 40 mu.Tubuh farmasi GMP nyertakeun daérah langkung ti 160mu sareng ngagaduhan bengkel modéren, laboratorium administrasi sareng gedong pangwanoh. , asrama, tempat suku, sareng seueur deui.

DMF

Disertipikasi DMF

9001

ISO

14001

ISO

46

élmuwan

ladenan urang

CMO sareng API hiji jasa eureun


Sintésis adat sareng kontrak R&D


CMOAPI tiasa nawiskeun jasa di handap ieu, anu sadayana disokong ku kawijakan kuat ngeunaan perlindungan intelektual (IP), mastikeun proyék dikelompokeun dina kapercayaan anu ketat.

Skala leutik & manufaktur skala badag


Salami sapuluh taun ka tukang, CMOAPI parantos nyayogikeun sintésis khusus sareng jasa manufaktur. Tingkat jasa urang tiasa dikelompokeun ti kelompok leutik milligram ka ton jasa manufaktur skala ageung.

blok wangunan pikeun kapanggihna ubar


CMOAPI pikeun Narkoba Panemuan nyaéta solusi dumasar-awan, solusi kognitif anu nganalisa pangaweruh ilmiah sareng data pikeun ngungkabkeun hubungan anu disumputkeun sareng disumputkeun anu tiasa ngabantosan kamungkinan tina terobosan ilmiah.

Proses R&D sareng pangwangunan rute anyar


Tim ngembangkeun kimiawi urang, comprised leuwih ti 50 élmuwan di nagara urang, ngaleuwihan ekspektasi on malah proyék paling nangtang. Gawe bareng dina kaayaan-of-nu-seni laboratorium dilengkepan ku prosés panganyarna na instrumentation analitik.