Lorcaserin

CMOAPI ngagaduhan bahan baku tina lorcaserin, sareng ngagaduhan sistem manajemen kualitas total.Also lulus sertifikasi GMP sareng DMF.

Némbongkeun 1-3 hasil 6

1 2

Naon Lorcaserin?

Lorcaserin (Belviq) mangrupikeun agén anti-obesitas. Upami anjeun siap ngagugurkeun beurat awak tambahan tanpa rurusuhan ngeunaan latihan anu matak pikasieuneun, ieu anu kedah diperhatoskeun sateuacan mésér ubar serotonergik.
Lorcaserin hidroklorida dikembangkeun ku Arena Farmasi. Mangtaun-taun, éta dipaké salaku pangobatan jangka panjang pikeun obesitas. Suplemén neken napsu ku ningkatkeun kenyang. Di sagigireun éta, épéktip lorcaserin henteu meryogikeun anjeun nuturkeun sababaraha diet ketat atanapi rutinitas latihan.
Kusabab diadegkeunana, ubar parantos ngalaman sababaraha percobaan preclinical sareng studi manusa pikeun mastikeun kamampuanana sareng kasabaranana dina ngubaran obesitas. Dina 2012, FDA nyatujuan lorcaserin (Belviq) pikeun kagunaan terapi tapi dina ukuran anu ketat. Misalna, resép-na ngan ukur sayogi pikeun sawawa anu gendut sareng kaleuwihan beurat anu ngagaduhan komorbiditas anu pakait sareng beurat sapertos hipertensi, diabetes, sareng dislipidemia.
Aya dua nami mérek lorcaserin populér, nyaéta, Belviq sareng Belviq XR. Duanana ampir sami, ngagaduhan lorcaserin hidroklorida salaku bahan aktif.
Kapsul Belviq rada langkung alit, sareng kisaran dosis dibagi janten dua per dinten. Sabalikna Belviq XR kapsul kawilang ageung. Ngaran mérek lorcaserin ieu ngagaduhan tablet ngalegaan jeruk pikeun dicandak sakali sapoé.


Lorcaserin sareng Lorcaserin Panengah

Racemik Chlorocaserin Hydrochloride

Sanyawa ieu biasana disebut lorcaserin hidroklorida. Nanging, nami ilmiah na 8-Chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine Hydrochloride (CAS: 1431697-94-7).
Bubuk Racemik Chlorocaserin Hydrochloride asalna tina nyampur dextrorotatory chlorocaserin hydrochloride sareng lev-rotatory chlorocaserin hydrochloride. Panengah lorcaserin digunakeun dina diajar sareng nyiapkeun ubar leungitna beurat.

Dextrorotatory Chlorocaserin Hydrochloride

Bahanna sacara kimia katelah (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine hydrochloride (no CAS: 846589-98-8). Nanging, dina istilah awam, éta (R) lorcaserin hidroklorida.
Lorcaserin panengah ieu mangrupikeun bahan baku analitik pikeun diajar sipat farmakologis pangobatan leungitna beurat. Dina studi preclinical sareng beurit, sanyawa nunjukkeun épék anoréktik. Di sagigireun éta, éta ogé ngirangan asupan analgesik sareng narkotika sapertos kafein, amphetamine, sareng ubar anu aya hubunganana.

Kaméra Héjo Tangan Katuhu

Sacara ilmiah, ieu (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine sareng CAS no. 616202-92-7.
Kasserole hejo beulah katuhu sayogi pikeun alesan analitik sareng kajian. Bahanana sacara selektif agonistik pikeun reséptor 5-HT2C, janten, gunana dina panalungtikan ubar napsu-neken.

Dextrorotatory Chlorocaserin Hydrochloride Hemihydrate

Sanyawa ieu sanésna katelah lorcaserin hidroklorida hémidrasi. Idéntitas ilmiah na nyaéta (R) -8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine hydrochloride hemihydrate (CAS: 856681-05-5).
Dextrorotatory Chlorocaserin Hydrochloride mangrupikeun bahan baku pikeun sintésis lorcaserin.

Base Bébas Chlorocaserin Racemik

Nami kimia na 8-chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-benzazepine (CAS no: 616201-80-0).
Racemik Chlorocaserin Free Base mangrupikeun produk kelas farmasi pikeun digunakeun dina panilitian sareng analisis ilmiah.

Panengah Kartu Héjo Serin

Nami ilmiah na nyaéta 1 - [[2- (4-Chlorophenyl) étil] amino] -2-chloropropane hydrochloride (CAS no: 953789-37-2). Green Card Serin ogé panengah dina persiapan suplemen lorcaserin.
Anjeun kedah dicatet yén sadaya panengah lorcaserin ieu ngan ukur pikeun tujuan panilitian. Sanyawa henteu cocog pikeun konsumsi manusa atanapi sato.


Kumaha Karya Lorcaserin?

Lorcaserin (Belviq) nargétkeun Sistem Saraf Pusat ku berinteraksi sareng reséptor hipotalamis khusus. Éta tindakan ku ngaktipkeun serotonin 2C (5-HT2C) dina neuron pro-opiomelanocortin. Bagian otak ieu ngagaduhan kabiasaan napsu sareng tuang. Sanaos aya subtipe reséptor sanés sapertos 5-HT2A sareng 5-HT2B, ubar ieu ngagaduhan pangirut anu paling luhur pikeun 5-HT2C.
Suplemén leungitna beurat Lorcaserin ngaktipkeun reséptor 5-HT2C, ku alatan éta, nyababkeun éksprési hormon alfa-MSH. Alfa-MSH nindak kana melanocortin-4-reséptor, anu ngirimkeun sinyal ka uteuk yén anjeun parantos pinuh.
Pasipatan agonistik tina lorcaserin kalayan reséptor 5-HT2C nambihkeun sugema, ku sabab éta, ngirangan asupan tuangeun sareng ngagancangkeun leungitna beurat. Numutkeun kana sababaraha hipotésis ilmiah, ubar serotonergic ieu modulasi tingkat leptin, hormon anu berperan dina ngirangan beurat badan. Ditambah tina ngagunakeun suplemén ieu salaku agén anti-obesitas nyaéta éta henteu nyababkeun panyakit jantung valvular. Alesanna nyaéta éta kirang agonistik pikeun reséptor 5-HT2B.


Mangpaat Lorcaserin sareng Pangaruh Sisi

mangpaat

Nyandak lorcaserin hidroklorida ningkatkeun perasaan satiety. Éta ngabantosan gangguan dahar, sapertos anu biasa pikeun anu tuang émosional sareng binge. Numutkeun kana uji coba klinis lorcaserin anu suksés, urang tiasa leungit sahenteuna 5% beurat awakna dina 12 minggu.
Sanaon jarang, kaleungitan kirang ti 5% beurat anjeun nalika dina lorcaserin ngandung harti yén anjeun moal kantos ngahontal hasil anu bermakna bahkan kalayan perawatan jangka panjang. Dina titik ieu, panaliti nyarankeun yén anjeun lirén ngalaksanakeun suplemén penurunan beurat.
Ngagunakeun agén serotonergic ieu pasti bakal memicu prosés ngaduruk gajih. Nanging, anjeun kedah ngalebetkeun sababaraha kagiatan fisik bari taat kana diet rendah kalori. Di sagigireun éta, efektivitas lorcaserin dina manajemén beurat gumantung kana administrasi kontinyu. Ngeureunkeun dosis tiasa négatip mangaruhan hasilna.
Di sagigireun manajemén beurat, lorcaserin ogé jalan ku nyetir turun overactivation of dopamin salaku réspon kana narkotika sapertos sapertos kafein, morfin, codeine, atanapi amphetamines. Pangaruh agonistik suplement dina reséptor serotonin ngajantenkeun cocog pikeun ngatur gangguan psikotik.
Numutkeun ka élmuwan, lorcaserin ogé tiasa ngaleungitkeun gejala schizophrenia kumargi éta ngirangan ngaleupaskeun dopamin.

Balukar samping
  • headaches
  • pusing
  • kacapean
  • seueul
  • kaayaan guligah
  • Nyeri deui atanapi nyeri otot
  • kabebeng
  • Urin sering sareng sesah
  • Sleeplessness
  • sungut garing
  • parobahan visi kayaning blurriness
  • batuk
  • panon garing

Langkung tina satengah tina gejala négatip tina lorcaserin HCl disababkeun ku overdosis. Anjeun tiasa memotong efek samping lorcaserin ku nempel kana pancegahan ubar. Salaku conto, anjeun henteu kedah ngaleuwihan kisaran dosis sadidinten. Dina kasus overdosis, pastikeun pikeun milari naséhat médis. Sababaraha réaksi anu diperhatoskeun kalebet halusinasi, parobihan, nyeri beuteung, deg-degan henteu teratur, sareng histeria.

precautions:

Sateuacan administrasi suplemén lorcaserin HCl, anjeun kedah ngémutan contraindications sareng pancegahan ubar ieu di handap;

  • Sababaraha pangguna tiasa alérgi kana bahan lorcaserin
  • Awéwé hamil sareng ibu anu nyusuan henteu kedah masihan lorcaserin sabab tiasa mangaruhan orok
  • Suplemén tiasa berinteraksi sareng sababaraha ubar resép sareng sanés resep sareng ngaganggu sipat farmakologisna
  • Pangobatan leungitna beurat Lorcaserin dikontéksikeun ka pasién anu gampang katerap panyakit kanker atanapi anu parantos kaserang panyawat

Saha Anu Tiasa Nganggo Lorcaserin?

Lorcaserin mangpaat sacara terapi dina pengobatan obesitas. Numutkeun kana régulasi FDA, ubar serotonergic ieu ngan cocog pikeun jalma kaleuwihan beurat ku BMI langkung tina 27kg / m2 sareng dewasa anu obesitas sareng BMI langkung ageung tibatan 30kg / m2. Nanging, resép na ngan ukur valid pikeun pasién anu ngagaduhan kaayaan anu pakait sareng beurat sapertos dislipidemia, darah tinggi, panyakit kardiovaskular, sareng hipertensi.
Ukur pasién sawawa anu tiasa ngadamel lorcaserin mésér pikeun manajemén beurat kronis. Sintreuk ngaliwatan uji klinis kalayan ubar negeskeun tibatan subjék manusa di luhur 18 taun. Komo deui, kasalametan sareng kasabaranana pikeun pasién di handapeun 18 taun teu acan dikonfirmasi.
Sanaos sawawa anu obesitas atanapi kaleuwihan beurat naon waé tiasa nganggo suplemén leungitna beurat lorcaserin, aya sababaraha kontébat pikeun sababaraha grup. Misalna, ibu hamil teu aya patarosan. Di sagigireun éta, henteu jelas naha ubar ngaliwat ASI, ku sabab kitu, ibu-ibu anu nyusui dikaluarkeun tina nginumna.


Naon Bedana Lorcaserin, Cetilistat, sareng Orlistat?

Lorcaserin

Lorcaserin HCl mangrupikeun napsu-suppressant bari orlistat sareng cetilistat nahan deui hidrolisis trigliserida kana asam lemak anu nyerep. Suplemén nargétkeun daérah hypothalamic otak anu ngatur napsu sareng kahuhuran. Nyandak lorcaserin bakal ngamimitian satiety sareng sinyal awak anjeun sapinuhna henteu paduli jumlah sakedik anjeun parantos dikonsumsi. Ku alatan éta, leungitna beurat najong dina sabab ngirangan asupan tuangeun sareng karesahan dahareun.
Kalayan lorcaserin, pasién anu obesitas tiasa kaleungitan langkung ti 5% beurat awak awalna sareng ukuran ukuran pinggang sakitar 3cm. Pangobatan nunjukkeun parobahan anu signifikan tibatan nalika ngagunakeun orlistat.
Dina 2012, lorcaserin hidroklorida meunang persetujuan FDA sareng janten ubar resép pikeun obesitas sareng beurat pakait sareng beurat. Nanging, Badan Féderal narik éta tina pasar kusabab kanaékan kamajuan kanker di antara para pangguna.

Cetilistat

Kayaning lorcaserin (Belviq), cetilistat mangrupikeun ubar anti obesitas. Nyandak ubar meungpeuk lipase pankreas, anu tanggel waler pikeun ngarecah trigliserida. Hasilna, trigliserida moal ngahidrolisis kana asam lemak bébas pikeun nyerep épisién kana awak. Ku alatan éta, lemak bakal dikaluarkeun teu dicerna.
Cetilistat bisa ngakibatkeun turunna dugi ka 10% beurat awak sareng réduksi signifikan dina kuriling pinggang.
Beda sareng efek samping lorcaserin, gejala négatip tina cetilistat utamina aya hubunganana sareng pencernaan. Misalna, hiji bakal ngalaman tinja berminyak sareng leupas, kembung, sering ngambek, atanapi teu kaambeu na tinu.
Cetilistat henteu acan kéngingkeun persetujuan ti FDA sabab ayeuna dina tahap awal panilitian manusa. Sajauh ieu, supleménna ngagaduhan hasil anu ngajanjikeun. Babandingan antara statistik klinis cetilistat sareng orlistat ngabuktikeun yén anu baheula sacara nyata ngagancangkeun leungitna beurat sareng ngagaduhan toleransi anu langkung saé.
Ditambah tina cetilistat nyaéta yén éta sanés tindakan pikeun énzim gastrointestinal sanés atanapi sistem saraf. Kanyataan ieu ngajelaskeun naha éta ngagaduhan réaksi ngarugikeun kirang.

Orlistat

Duanana Lorcaserin sareng orlistat ngabantosan dina ngirangan beurat. Nanging, mékanisme tindakanana béda.
Sapertos cetilistat, Orlistat samentawis ngahambat lambung sareng lambung pankreas. Penghambatan ieu ngaganggu hidrolisis trigliserida tina diét, ku sabab kitu, sadaya lemak anu diserep dikaluarkeun teu robih.
Numutkeun kana uji klinis anu sayogi, mata pelajaran manusa tiasa ngirangan beurat langkung gancang nalika nganggo orlistat tibatan anu dina placebo. Dina akhir genep bulan, bakal aya parobahan anu penting dina kuriling pinggel. Di sagigireun éta, nginum obat ngirangan tekanan darah sareng kajadian diabetes tipe II.
Orlistat mangrupikeun alternatif lorcaserin idéal anu sayogi salaku ubar resép pikeun ngubaran obesitas tapi anjeun ogé tiasa mésér over-the-counter. Beda sareng lorcaserin, pangobatan ieu masih dina daptar bodas tina FDA. Kaseueuran nagara bagian bakal ngical suplement tanpa peryogi resép anu sah. Candak, contona, di Amérika Serikat, Uni Éropa, sareng Australia, mésér orlistat sagampang mayar sapasang sapatu sneaker. Orlistat teu aya pangaruhna kana énzim GIT sanés atanapi sistem saraf.

Dina nutshell hiji

Cetilistat sareng orlistat mangrupikeun alternatif lorcaserin pikeun nyampurkeun kaleuwihan beurat sareng obesitas. Nanging, épéktipitasna ngan ukur bakal ningkat ku kagiatan fisik sareng diet rendah kalori. Lorcaserin sareng orlistat ngirangan beurat sareng ukuran beuteung tapi ngeureunkeun dosana bakal ngajantenkeun pangguna kénging deui dugi ka 35% tina naon anu aranjeunna leungit.
Sajauh ieu, éta ngan ukur suplement Cetilistat anu henteu acan dugi ka daptar whitelist FDA AS sabab masih dina uji klinis. Sedengkeun pikeun orlistat, kéngingkeun éta langkung sapertos ngagaleuh paracetamol anu khas. Sabalikna, ngadamel mésér lorcaserin ampir teu mungkin kumargi Badan Federal AS ngabatalkeun persetujuan na di awal 2020.
Katiluna ubar dianggo éfisién tapi cetilistat ngagaduhan hasil anu kasohor. Di sagigireun éta, éta gaduh langkung seueur efek samping sareng éta tiasa ditolerir dina awak.


Dimana mésér Lorcaserin sareng panganteur na?

Anjeun tiasa ngadamel mésér lorcaserin di toko online. Bubuk sayogi sayogi pikeun panaliti sareng analis. Nalika tujuan anjeun pikeun kaleungitan pon tambahan kusabab obesitas, anjeun tiasa mariksa lorcaserin kanggo dijual online. Nanging, anjeun panginten meryogikeun resép salaku hasil tina pedoman ketat ku FDA.
Upami anjeun milari lorcaserin atanapi panengahna, anjeun kedah parios sareng CMOAPI pikeun pasokan produk murni anu sah. Sanyawa kami parantos ngalaman jaminan kualitas.


Rujukan
  1. Taylor, J., Dietrich, E., sareng Powell, J. (2013). Lorcaserin pikeun Manajemén Beurat. Diabetes, Sindrom métabolik, sareng obesitas.
  2. Hoy, SM (2013). Lorcaserin: Tinjauan Penggunaanana dina Manajemén Beurat Kronik. Narkoba.
  3. Hess, R., and Cross, LB (2013). Kasalametan sareng Khasiat Lorcaserin dina Manajemén obesitas. Pascasarjana Kedokteran.
  4. Brashier, DB, Sharma, AK, Dahiya, N., and Singh, SK (2014). Lorcaserin: Obat Antiobésitas Novel. Jurnal Farmakologi & Farmakoterapi.
  5. Chan, EW dkk. (2013). Khasiat sareng Kasalametan Lorcaserin dina Orang Dewasa Anu Obes: Analisis Meta tina 1-Tahun Randomised Controlled Trials (RCTs) sareng Narasi Naratif ngeunaan RCTs Jangka Pendek. Ulasan obesitas.
  6. Nigro, SC, Luon, D., and Baker, WL (2013). Lorcaserin: A Novel Serotonin 2C Agonist pikeun Perawatan obesitas. Panilitian Médis Ayeuna sareng Pendapat.