Tadalafil

CMOAPI ngagaduhan bahan baku tina Tadalafil, sareng ngagaduhan sistem manajemen kualitas total.Also lulus sertifikasi GMP sareng DMF.

Némbongkeun sakabéh hasil 3

Naon Tadalafil

Tadalafil mangrupikeun ubar resép anu dianggo pikeun nyampurkeun disfungsi erectile (ED) sareng gejala prostat anu ngagedéan di lalaki. Éta ogé dituduhkeun pikeun ngubaran hipertensi artéri pulmonal (PAH).
Tadalafil (Nomer CAS: 171596-29-5) dipendakan dina bentuk tablet lisan atanapi bubuk tadalafil sareng utamina dijual dina nami mérek Cialis (kanggo disfungsi erectile atanapi pembesaran prostat jinak) atanapi Adcirca (pikeun hipertensi artéri pulmonal). Tadalafil ogé sayogi dina bentuk generikna anu panginten henteu ngagaduhan kakuatan salaku formulasi aslina


Kumaha jalanna tadalafil?

Tadalafil mangrupikeun salah sahiji sambetan tipe phosphodiesterase 5 (PDE5). Nalika kelompok ubar ieu ngahambat PDE5 aranjeunna dina gilirannana ningkatkeun fungsi erectile.
Salila gairah seksual, degdegan lumangsung nalika aya cukup aliran getih dina arteri zakar anu ngahasilkeun arteri santai sareng otot lemes korpus cavernosum. Respon ieu dimoderasi ku produksi nitrik oksida (NO) dina sél éndothelial sareng terminal saraf. Pelepasan NO naekeun sintésis siklik guanosine monofosfat (utamina katelah siklik GMP atanapi cGMP) dina sél otot lemes. GMP siklik ngabantuan bersantai otot lemes sareng ningkatkeun aliran getih kana korpus kavernosum.
Tadalafil ngahambat fosforiléstér tipe 5 (PDE5) ku ningkatkeun jumlah cGMP. Peryogi diperhatoskeun yén urang kedah ngalaman stimulasi séksual pikeun ngagagas pelepasan alami oksida nitrat. Ieu kusabab épék Tadalafil moal lumangsung tanpa stimulasi seksual.
Tadalafil tiasa ngirangan gejala kelenjar prostat anu ngagedéan kalebet urination urgent / sering, kasusah dina pipis, sareng inkontinensia kemih. Éta ngahontal ieu ku sayah otot dina prostat jeung kandung kemih.
Dina hiperténsi pulmonal, tadalafil ngabantosan ngocorkeun saluran getih dina dada. Ieu dina gilirannana ngabantosan nambihan suplai getih kana paru-paru sareng ogé ngirangan beban gawé jantung.


Panganteur Tadalafil

Dina prosés ngahasilkeun tadalafil (CAS 151596-29-5), sababaraha perantara dibentuk. Sababaraha perusahaan bakal nganggo perantara tadalafil pikeun ngahasilkeun tadalafil.

CAS 171596-29-5

Tadalafil (CAS 171596-29-5) mangrupikeun ubar resép anu kuat sareng mujarab pikeun nyampurkeun disfungsi erectile sareng pembesaran prostat jinak dina lalaki ogé hipertensi arteri pulmonal.

CAS 171489-59-1

Cas 171489-59-1 ogé disebut Chloropretadalafil mangrupikeun panengah dina produksi Tadalafil anu digunakeun dina pengobatan disfungsi erectile. CAS 171489-59-1 gaduh rumus molekul C22H19ClN2O5 kalayan beurat molekul 426.85 g / mol. Éta sayogi dina bentuk padet bodas.

CAS 171752-68-4

CAS 171752-68-4 anu rumus molekulna nyaéta C20H18N2O4.HCl sareng beurat molekul 386.83 g / mol ogé panengah tadalafil.
Aya seueur anu nyayogikeun panganteur tadalafil anu nawiskeun perantara tadalafil kanggo dijual kalayan harga anu kalapa. Nanging, nalika anjeun ngémutan tadalafil mésér éta ti perusahaan anu dipercaya pikeun mastikeun kualitas henteu kalebet.
CMOAPI mangrupikeun salah sahiji pamasok tadalafil panengah anu ngajamin kualitas anu saé sareng harga kalapa produkna.


Saha sareng kumaha ngagunakeun tadalafil

Bubuk Tadalafil tiasa ngubaran ieu di lalaki?

disfungsi Erectile

Disfungsi Erectile (ED) ogé disebut impotensi nyaéta kaayaan di lalaki dimana aranjeunna henteu tiasa kéngingkeun atanapi nyimpen cacakan pikeun waktos anu cekap pikeun ngalaksanakeun kagiatan séks. Éta sering ngakibatkeun minat séks sareng ogé tiasa ngakibatkeun gangguan sanés sapertos éjakulasi dini atanapi reureuh sareng kadang henteu tiasa ngahontal orgasme.
ED tiasa disababkeun ku seueur alesan kaayaan fisik sareng émosional sapertos panyakit tangtu sapertos diabetes, panyakit jantung, sareng hipertensi, umur, setrés, atanapi bahkan masalah hubungan.
Tadalafil ngabantosan ngubaran ED ku ningkatkeun aliran getih kana sirit. Ieu dina gilirannana ngabantosan ngahontal sareng ngajaga dedegan. Nanging, tadalafil ngan ukur ngabantosan cacakan nalika hiji parantos dirangsang sacara séksual.

Hyperplasia prostatik jinak (BPH)

Disebut ogé salaku pembesaran kelenjar prostat, BPH mangrupikeun kaayaan umum anu sering dipendakan di lalaki nalika sepuh. Nanging, sababaraha faktor sanés tiasa nyababkeun prostat ngagedéan kalebet diabetes sareng gangguan jantung, gaya hirup, sareng khususna obesitas ogé riwayat kulawarga BPH. Nalika prostat ngagedéan éta tiasa nyababkeun kaayaan kemih.
Gejala anu aya hubunganana sareng kelenjar prostat anu ngagedéan nyaéta, ngadesek sareng sering ngadorong kiih, gaduh kasusah mimiti ngijih, aliran emih anu lemah, atanapi henteu mampuh ngosongkeun kandung kemih sacara lengkep. Tanda-tanda BPH anu sanés tiasa kalebet inféksi saluran kemih (UTI), teu tiasa kiih, atanapi getih dina cikiih.
Bubuk Tadalafil atanapi tablet mantuan bersantai otot dina prostat jeung kandung kemih. Ieu ngabantuan ngagentoskeun gejala BPH.

Hipertensi arteri pulmonal (PAH)

PAH mangrupikeun kaayaan di mana aya tekanan darah tinggi dina arteri anu nyayogikeun getih kana paru-paru. Béda tina tekanan darah tinggi umum. Éta lumangsung nalika arteri tina jantung kana paru-paru janten sempit atanapi diblokir.
Gejala anu paling kasohor diantarana nyeri dada, kacapean, atanapi bahkan pembengkakan dina suku sareng ankles anjeun.
Tadalafil tiasa ngabantosan gejala PAH ku jalan santai pembuluh darah dina bayah anu teras-terasan ningkatkeun aliran getih.

Kumaha ngagunakeun tadalafil?

Dosis tadalafil gumantung kana umur anjeun, pamakean anu dihaja, sareng masalah médis naon waé anu aya.
Pamakéan Tadalafil henteu disarankeun pikeun barudak di handapeun umur 18 taun sedengkeun ogé yuswa saluareun 65 taun kedah ati-ati pisan kumargi awakna langkung lami nyerep ubar ieu.
Aya pedoman anu jelas ngeunaan cara ngagunakeun bubuk tadalafil tapi bentuk anu paling umum nyaéta tablet tadalafil dina nami mérek anu béda.
Disarankeun nyandak tadalafil sakali unggal dinten sareng nyandak sakitar waktos anu sami unggal dinten kanggo kéngingkeun manpaat tadalafil.
Dosis tadalafil pikeun sagala rupa kagunaan dihartikeun;
Pikeun disfungsi erectile, dosis 2.5-5 mg dicandak unggal dinten atanapi 10 mg nalika dicandak sakali sakumaha kabutuhan.
Pikeun hyperplasia prostatik jinak, disarankeun dosis 5 mg anu dicandak unggal dinten. Tadalafil kedah dilaksanakeun sakali unggal dinten.
Nalika kaayaan duanana kaayaan (disfungsi erectile sareng pembesaran prostat) dosis 5 mg per dinten pantes.
Kalayan hipertensi artéri pulmonal, dosis tadalafil 40 mg dicandak unggal dinten disarankeun.
Sapertos ubar sanésna, anu tiasa dianggo pikeun saurang ogé henteu tiasa ngalakukeun anu sami pikeun anu sanés. Alternatipna Tadalafil memang aya. Nanging, hal anu paling hadé nyaéta ngobrol sareng dokter ngeunaan alternatif tadalafil anu sayogi sareng tingali mana anu paling cocog pikeun anjeun. Anjeun tiasa disarankan pikeun nyandak alternatif tadalafil upami anjeun alérgi kana tadalafil atanapi kusabab alesan anu sanés.
Éta tanggung jawab anjeun pikeun nyatet naon anu saé pikeun anjeun nalika anjeun ngaluarkeun tadalafil mangrupikeun pilihan atanapi efek samping tadalafil ngimbangan manpaat tadalafil.


Naon bédana antara Tadalafil sareng pangobatan sanés pikeun disfungsi erectile

Cialis (Tadalafil)

Cialis mangrupikeun pangobatan resép di kelas obat anu disebut Phosphodiesterase-5 Enzyme Inhibitors. Hal ieu dipaké pikeun ngubaran gejala disfungsi ereksi. Éta tiasa dianggo nyalira atanapi ditumpuk sareng ubar-ubaran sanés.

Dapoxetine Hydrochloride

Dapoxetine hydrochloride diklasifikasikeun salaku sambetan serotonin reuptake sambetan gancang-bertindak (SSRIs).
Dapoxetine hydrochloride mangrupikeun ubar anu kadaptar pikeun ngubaran éjakulasi dini. Éjakulasi prématur mangrupikeun kaayaan anu umum di lalaki anu ngalibatkeun henteu mampuh nunda éjakulasi. Ieu mangrupikeun gejala tina disfungsi erectile di lalaki.
Sanaos duanana tadalafil sareng dapoxetine hidroklorida dianggo pikeun ngubaran gejala disfungsi erectile, hiji tadalafil mangrupikeun sambetan fosfodiesterase sedengkeun anu sanésna, dapoxetine, mangrupikeun sambetan serotonin reuptake inhibitor.

Vardenafil Hydrochloride

Vardenafil mangrupikeun pangobatan dina sakumpulan obat anu disebut sambetan phosphodiesterase (PDE). Hal ieu dianggo pikeun ngubaran disfungsi erectile jalu. Nalika éta lalaki dihudangkeun séksual, vardenafil ningkatkeun aliran getih kana sirit anu ku kituna mastikeun anjeun ngagaduhan dedegan.
Vardenafil dijual dina nami mérek Levitra langkung selektif tibatan sildenafil sareng tadalafil (Cialis) kana PDE5. Ieu ngan saukur hartosna yén dosis handap vardenafil diperyogikeun kalayan sababaraha efek samping anu mungkin.
Bédana anu kasohor deui nyaéta dina satengah umur dimana vardenafil (Levitra) ngagaduhan paruh umur 4-6 jam sedengkeun tadalafil (Cialis) ngagaduhan paruh umur 17.5 jam. Ieu hartosna éta Tadalafil (Cialis) tindakan langkung lami tibatan vardenafil.

Avanafil

Avanafil mangrupikeun pangobatan dina grup sambetan phosphodiesterase. Ogé dianggo pikeun ngubaran disfungsi erectile ku ningkatkeun aliran getih di daérah pénil.
Sanaos duanana avanafil sareng tadalafil mangrupikeun sambetan phosphodiesterase, avanafil mangrupikeun anu pang énggalna sareng hirup satengah pondok sakitar 5 jam tibatan tadalafil anu ngagaduhan umur satengah 17.5 jam.
Kasimpulanana, tadalafil langkung saé kusabab satengah umur na langkung lami. Hiji tiasa nyandak pangobatan wit sababaraha kamungkinan efek samping.


Pangaruh Tadalafil Sisi sareng manpaatna

Mangpaat Tadalafil

Seueur anu ngémutan nganggo bubuk tadalafil mésér éta kusabab kauntungan tadalafil utami;

Ngubaran disfungsi erectile

Ngadegkeun pénil mangrupikeun prosés integral pikeun kagiatan seksual. Disfungsi erectile lumangsung nalika lalaki teu tiasa kéngingkeun sareng ngajaga ereksi. Ieu nyababkeun seueur masalah sapertos marabahaya, handap harga diri, komo masalah hubungan.
Éreksi kahontal nalika aya cukup aliran getih dina sirit. Tadalafil ngabantosan ngagentos gejala disfungsi erectile ku ningkatkeun aliran getih kana sirit.

Ngubaran gejala hiperplasia prostat jinak

Hyperplasia prostatik jinak ogé disebut salaku kelenjar prostat anu ngagedéan. Ieu kaayaan anu lumangsung sacara alami ku umur. Nalika kelenjar prostat janten ngagedéan, éta meres uretra. Sababaraha gejala anu aya hubunganana sareng prostat anu ngagedéan nyaéta; ngadesek sareng sering ngijih, sesah ngamimitian ngijih, nyiksa nyeri diantara anu sanésna.
Tadalafil nguntungkeun lalaki anu kaserang hiperplasia prostatik jinak ku ngaleungitkeun gejala ieu. Tadalafil bubuk ngabantosan kelenjar prostat ogé kandung kemih sahingga ngirangan gejala anu pakait sareng kandung kemih sareng uretra dikomprés.

Tiasa ngubaran disfungsi erectile sareng hyperplasia prostatik jinak

Tadalafil ogé tiasa ngabantosan lalaki anu kaserang disfungsi erectile sareng kelenjar prostat anu ngagedéan sakaligus.
Nalika anjeun nganggo tadalafil dina dosis anu saé sareng sakumaha anu disarankeun anjeun metik kauntungan anu diucapkeun. Kusabab kuring naékkeun aliran getih di daérah pénil sareng ogé di daérah sanés, éta mangrupikeun cara anu séhat pikeun kaayaan ieu.

Ogé tiasa dianggo dina ngubaran gejala hipertensi artéri pulmonal

Hipertensi artéri pulmonal (PAH) dasarna ngandung harti yén aya tekanan darah tinggi dina arteri anu nyandak getih tina jantung kana paru-paru. Tapi béda ti tekanan getih biasa.
PAH lumangsung nalika arteri anu nyayogikeun getih kana bayah janten sempit atanapi diblokir ngarah jantung kapaksa ngompa getih dina tingkat anu luhur. Detak jantung gancang sareng kapaksa ieu ngahasilkeun tekanan anu parah dina arteri.
Bubuk Tadalafil teu heran ku sayah pembuluh getih. Rélaxasi ieu ngamungkinkeun ngalir getih anu lancar maka ningkatkeun laju aliran. Ieu ngabantosan jantung pikeun ngompa ngalancurkeun getih sahingga ngaleungitkeun tekanan anu sanésna tiasa akumulasi

Ngaronjatkeun kamampuan anjeun pikeun olahraga

Salila latihan aliran getih penting pikeun ngantepkeun hiji kéngingkeun oksigén anu cekap ogé ngahasilkeun énergi anu cekap diperyogikeun.
Tadalafil tiasa ningkatkeun kinerja latihan anjeun ku cara ngareureuhkeun saluran getih anjeun sareng ningkatkeun aliran getih.

Épék samping Tadalafil

Efek samping tadalafil anu paling umum diantarana;

  • Nyeri sirah,
  • Seueul,
  • siram (kahaneutan, kabeurangan, atanapi rarasaan tingly),
  • burih kesel,
  • irung kandel atanapi lumpat, sareng
  • nyeri otot, nyeri tonggong, sareng nyeri dina panangan atanapi suku anjeun.

Tadalafil ogé tiasa ngakibatkeun efek samping anu langkung serius. Anjeun disarankan pikeun milarian bantosan médis upami anjeun ngalaman salah sahiji efek samping tadalafil ieu;

  • sababaraha gejala serangan jantung anu kalebet nyeri dada, nyeri nyebarkeun kana rahang atanapi taktak, seueul, sareng kesang.
  • parobahan visi kaasup visi kabur atanapi leungitna visi ujug.
  • siram (kahaneutan, kabeurangan, atanapi rarasaan tingly),
  • Gangguan pangrungu di
  • ngirining ceuli sareng leungiteun ngupingna
  • Éreksi anu nyeri atanapi langkung lami tibatan 4 jam sabab ieu tiasa ngarusak sirit anjeun.
  • utah
  • keteg jajantung teratur
  • Pingsan, lieur sareng,
  • Kacapean teu biasa.

Interaksi Narkoba Tadalafil

Sababaraha interaksi tadalafil sareng ubar sanésna parantos dilaporkeun. Interaksi ubar biasana ngarobih fungsi pangobatan sareng tiasa ngahambat ubar-ubaran tina damel leres.
Kituna disarankeun pisan pikeun ngabahas pangobatan anjeun sateuacan nganggo tadalafil. Sababaraha interaksi tadalafil tiasa hampang sareng ngarugikeun anu sanés.
Ieu di handap aya hubungan tadalafil;

nitrat

Éta ogé disebut ubar Anguina. Nalika nitrat dicandak sasarengan sareng tadalafil, éta tiasa ngahasilkeun tekanan getih turun ka tingkat anu handap pisan. Tingkat tekanan getih anu handap pakait sareng gejala sapertos lieur atanapi bahkan pingsan.
Sababaraha ubar anguina ieu kalebet; butil nitrite, amyl nitrite, isosorbide dinitrate, nitroglycerin, sareng isosorbide mononitrate.

Alfa-blocker

Ieu mangrupikeun ubar anu dianggo pikeun menerkeun tekanan darah tinggi. Éta ogé dipaké dina pangobatan prostat. Duanana tadalafil sareng alfa-blocker mangrupikeun vasodilator anu ngagaduhan épék nurunkeun tekanan getih. Nalika dianggo sasarengan, éta tiasa ngahasilkeun turunna tekanan getih anu drastis / signifikan. Hal ieu nyababkeun saurang janten pusing sareng tiasa ogé pingsan.
Sababaraha ubar alfa-blocker kalebet; terazosin, tamsulosin, alfuzosin, sareng prazosin.

Sababaraha ubar HIV

Obat ieu mangrupikeun sambetan protéase sahingga tiasa ningkatkeun tingkat tadalafil dina getih. Kanaékan ieu ngahasilkeun tekanan darah rendah. Éta ogé tiasa nyababkeun priapismeu dina lalaki anu hartosna aranjeunna kéngingkeun degdegan anu ngalegaan anu sering nyeri.
Sababaraha ubar ieu nyaéta ritonavir sareng lopinavir.

antibiotik

Interaksi Tadalafil sareng antibiotik parantos dilaporkeun. Nalika dicandak sasarengan sareng tadalafil, antibiotik tiasa ningkatkeun tingkat tadalafil dina getih anu ngabalukarkeun tekanan darah turun. Nya tiasa ngahasilkeun pusing, pingsan, bahkan sababaraha masalah visi. Éta ogé tiasa nyababkeun priapismeu dina lalaki.
Sababaraha ubar ieu nyaéta eritromisin, telithromycin, sareng klaritromisin.
Nanging, antibiotik anu tangtu tiasa nurunkeun kadar tadalafil dina getih. Interaksi tadalafil ieu ngajantenkeun henteu jalan leres. Obat ieu kalebet; rifampin.

Obat antijamur

Sababaraha ubar antijamur oral kalebet ketoconazole sareng itraconazole berinteraksi sareng tadalafil.
Obat ieu tiasa naék tingkat tadalafil anu ngakibatkeun lieur sareng pingsan ogé tiasa kajantenan.

Obat hiperténsi pulmonal anu sanés

Tadalafil sareng ubar hiperténsi pulmonal anu sanés dipikaterang ngagaduhan épék tekanan-nurunkeun getih. Nalika dianggo sasarengan éta tiasa ngakibatkeun tingkat tekanan getih anu bahaya pisan. Ieu ngakibatkeun gejala anu pakait sareng tekanan getih sapertos lieur sareng pingsan.
Obat-obatan kalebet riociguat.

Antacid

Obat ieu dipaké pikeun ngagentoskeun asam lambung. Nalika dipaké dina kombinasi sareng tadalafil, aranjeunna tiasa ngahambat nyerep tadalafil dina awak. Éta kalebet magnesium hidroksida atanapi aluminium hidroksida.

Pangobatan épilépsi

Ieu disebut ogé ubar anti rebutan. Nalika anjeun nginum obat anti-rebutan sasarengan sareng tadalafil, éta tiasa nurunkeun nyerep tadalafil. Ieu ngandung harti yén tadalafil moal tiasa damel saé. Obat épilépsi ieu kalebet pénnyinin, phenobarbital, sareng karbamazepin.


Dimana ngagaleuh Tadalafil?

Anjeun tiasa ngadamel Tadalafil mésér di toko online. Bubuk anu sayogi dina seueur pikeun panaliti sareng analis. Pastikeun pikeun mariksa suplai anu disatujuan bubuk tadalafil. Nalika anjeun ngémutan nyandak tadalafil mésér éta ti vendor anu dipercaya.
Konsultasi sareng praktisi médis anjeun sateuacan nyandak tadalafil kusabab kamungkinan efek samping tadalafil ogé interaksi tadalafil sareng ubar sanés.
Upami anjeun milari Tadalafil atanapi panengahna, anjeun kedah parios kalayan CMOAPI pikeun pasokan produk murni anu sah. Sanyawa kami parantos ngalaman jaminan kualitas.


Rujukan
  1. Penedones A, Alves C, Batel Marques F (2020). "Résiko neuropati optik iskemik nonarteritik kalayan sambetan tipe phosphodiesterase 5: tinjauan sistematis sareng meta-analisis". Acta Ophthalmol. 98 (1): 22-31. doi: 10.1111 / aos.14253. PMID 31559705.
  2. "FDA ngumumkeun révisi pikeun labél pikeun Cialis, Levitra sareng Viagra". Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA). 2007-10-18. Diarsipkeun tina aslina dina 2016-10-22. Disalin 2009-09-28.
  3. "Cialis tadalafil PI". Administrasi Barang Terapi. Disalin 2020-08-19.
  4. Karabakan M, Keskin E, Akdemir S, Bozkurt A (2017). Pangaruh perlakuan tadalafil 5mg sapopoé dina waktos éjakulasi, gejala saluran kemih handap sareng fungsi erectile di penderita disfungsi erectile. Internasional Braz j Urol: Jurnal Resmi Brasil Society of Urology. 2017 Mar-Apr; 43 (2): 317-324. DOI: 10.1590 / s1677-5538.ibju.2016.0376.
  5. "Pil Pisahkeun" (PDF). Laporan Kaséhatan Konsumén. 2010-01-25. Diarsipkeun tina aslina (PDF) dina 2008-10-08.
  6. Wang Y, Bao Y, Liu J, Duan L, Cui Y (Januari 2018). "Tadalafil 5 mg Sakali Sapopoé Ngaronjatkeun Gejala saluran kemih handap sareng disfungsi Erectile: Tinjauan Sistematika sareng Meta-analysis". Gejala Tract Urin Low. 10 (1): 84–92. doi: 10.1111 / luts.12144. PMID 29341503.