Tadalafil

CMOAPI ngagaduhan bahan baku tina Tadalafil, sareng ngagaduhan sistem manajemen kualitas total.Also lulus sertifikasi GMP sareng DMF.

Némbongkeun sakabéh hasil 3

Naon Tadalafil

Tadalafil mangrupikeun ubar resép anu dianggo pikeun nyampurkeun disfungsi erectile (ED) sareng gejala prostat anu ngagedéan di lalaki. Éta ogé dituduhkeun pikeun ngubaran hipertensi artéri pulmonal (PAH).
Tadalafil (Nomer CAS: 171596-29-5) dipendakan dina bentuk tablet lisan atanapi bubuk tadalafil sareng utamina dijual dina nami mérek Cialis (kanggo disfungsi erectile atanapi pembesaran prostat jinak) atanapi Adcirca (pikeun hipertensi artéri pulmonal). Tadalafil ogé sayogi dina bentuk generikna anu panginten henteu ngagaduhan kakuatan salaku formulasi aslina


Kumaha jalanna tadalafil?

Tadalafil mangrupikeun salah sahiji sambetan tipe phosphodiesterase 5 (PDE5). Nalika kelompok ubar ieu ngahambat PDE5 aranjeunna dina gilirannana ningkatkeun fungsi erectile.
Salila gairah seksual, degdegan lumangsung nalika aya cukup aliran getih dina arteri zakar anu ngahasilkeun arteri santai sareng otot lemes korpus cavernosum. Respon ieu dimoderasi ku produksi nitrik oksida (NO) dina sél éndothelial sareng terminal saraf. Pelepasan NO naekeun sintésis siklik guanosine monofosfat (utamina katelah siklik GMP atanapi cGMP) dina sél otot lemes. GMP siklik ngabantuan bersantai otot lemes sareng ningkatkeun aliran getih kana korpus kavernosum.
Tadalafil ngahambat fosforiléstér tipe 5 (PDE5) ku ningkatkeun jumlah cGMP. Peryogi diperhatoskeun yén urang kedah ngalaman stimulasi séksual pikeun ngagagas pelepasan alami oksida nitrat. Ieu kusabab épék Tadalafil moal lumangsung tanpa stimulasi seksual.
Tadalafil tiasa ngirangan gejala kelenjar prostat anu ngagedéan kalebet urination urgent / sering, kasusah dina pipis, sareng inkontinensia kemih. Éta ngahontal ieu ku sayah otot dina prostat jeung kandung kemih.
Dina hiperténsi pulmonal, tadalafil ngabantosan ngocorkeun saluran getih dina dada. Ieu dina gilirannana ngabantosan nambihan suplai getih kana paru-paru sareng ogé ngirangan beban gawé jantung.


Panganteur Tadalafil

Dina prosés ngahasilkeun tadalafil (CAS 151596-29-5), sababaraha perantara dibentuk. Sababaraha perusahaan bakal nganggo perantara tadalafil pikeun ngahasilkeun tadalafil.

CAS 171596-29-5

Tadalafil (CAS 171596-29-5) mangrupikeun ubar resép anu kuat sareng mujarab pikeun nyampurkeun disfungsi erectile sareng pembesaran prostat jinak dina lalaki ogé hipertensi arteri pulmonal.

CAS 171489-59-1

Cas 171489-59-1 ogé disebut Chloropretadalafil mangrupikeun panengah dina produksi Tadalafil anu digunakeun dina pengobatan disfungsi erectile. CAS 171489-59-1 gaduh rumus molekul C22H19ClN2O5 kalayan beurat molekul 426.85 g / mol. Éta sayogi dina bentuk padet bodas.

CAS 171752-68-4

CAS 171752-68-4 anu rumus molekulna nyaéta C20H18N2O4.HCl sareng beurat molekul 386.83 g / mol ogé panengah tadalafil.
Aya seueur anu nyayogikeun panganteur tadalafil anu nawiskeun perantara tadalafil kanggo dijual kalayan harga anu kalapa. Nanging, nalika anjeun ngémutan tadalafil mésér éta ti perusahaan anu dipercaya pikeun mastikeun kualitas henteu kalebet.
CMOAPI mangrupikeun salah sahiji pamasok tadalafil panengah anu ngajamin kualitas anu saé sareng harga kalapa produkna.


Saha sareng kumaha ngagunakeun tadalafil

Bubuk Tadalafil tiasa ngubaran ieu di lalaki?

disfungsi Erectile

Disfungsi Erectile (ED) ogé disebut impotensi nyaéta kaayaan di lalaki dimana aranjeunna henteu tiasa kéngingkeun atanapi nyimpen cacakan pikeun waktos anu cekap pikeun ngalaksanakeun kagiatan séks. Éta sering ngakibatkeun minat séks sareng ogé tiasa ngakibatkeun gangguan sanés sapertos éjakulasi dini atanapi reureuh sareng kadang henteu tiasa ngahontal orgasme.
ED tiasa disababkeun ku seueur alesan kaayaan fisik sareng émosional sapertos panyakit tangtu sapertos diabetes, panyakit jantung, sareng hipertensi, umur, setrés, atanapi bahkan masalah hubungan.
Tadalafil ngabantosan ngubaran ED ku ningkatkeun aliran getih kana sirit. Ieu dina gilirannana ngabantosan ngahontal sareng ngajaga dedegan. Nanging, tadalafil ngan ukur ngabantosan cacakan nalika hiji parantos dirangsang sacara séksual.

Hyperplasia prostatik jinak (BPH)

Disebut ogé salaku pembesaran kelenjar prostat, BPH mangrupikeun kaayaan umum anu sering dipendakan di lalaki nalika sepuh. Nanging, sababaraha faktor sanés tiasa nyababkeun prostat ngagedéan kalebet diabetes sareng gangguan jantung, gaya hirup, sareng khususna obesitas ogé riwayat kulawarga BPH. Nalika prostat ngagedéan éta tiasa nyababkeun kaayaan kemih.
Gejala anu aya hubunganana sareng kelenjar prostat anu ngagedéan nyaéta, ngadesek sareng sering ngadorong kiih, gaduh kasusah mimiti ngijih, aliran emih anu lemah, atanapi henteu mampuh ngosongkeun kandung kemih sacara lengkep. Tanda-tanda BPH anu sanés tiasa kalebet inféksi saluran kemih (UTI), teu tiasa kiih, atanapi getih dina cikiih.
Bubuk Tadalafil atanapi tablet mantuan bersantai otot dina prostat jeung kandung kemih. Ieu ngabantuan ngagentoskeun gejala BPH.

Hipertensi arteri pulmonal (PAH)

PAH mangrupikeun kaayaan di mana aya tekanan darah tinggi dina arteri anu nyayogikeun getih kana paru-paru. Béda tina tekanan darah tinggi umum. Éta lumangsung nalika arteri tina jantung kana paru-paru janten sempit atanapi diblokir.
Gejala anu paling kasohor diantarana nyeri dada, kacapean, atanapi bahkan pembengkakan dina suku sareng ankles anjeun.
Tadalafil tiasa ngabantosan gejala PAH ku jalan santai pembuluh darah dina bayah anu teras-terasan ningkatkeun aliran getih.

Kumaha ngagunakeun tadalafil?

Dosis tadalafil gumantung kana umur anjeun, pamakean anu dihaja, sareng masalah médis naon waé anu aya.
Pamakéan Tadalafil henteu disarankeun pikeun barudak di handapeun umur 18 taun sedengkeun ogé yuswa saluareun 65 taun kedah ati-ati pisan kumargi awakna langkung lami nyerep ubar ieu.
Aya pedoman anu jelas ngeunaan cara ngagunakeun bubuk tadalafil tapi bentuk anu paling umum nyaéta tablet tadalafil dina nami mérek anu béda.
Disarankeun nyandak tadalafil sakali unggal dinten sareng nyandak sakitar waktos anu sami unggal dinten kanggo kéngingkeun manpaat tadalafil.
Dosis tadalafil pikeun sagala rupa kagunaan dihartikeun;
Pikeun disfungsi erectile, dosis 2.5-5 mg dicandak unggal dinten atanapi 10 mg nalika dicandak sakali sakumaha kabutuhan.
Pikeun hyperplasia prostatik jinak, disarankeun dosis 5 mg anu dicandak unggal dinten. Tadalafil kedah dilaksanakeun sakali unggal dinten.
Nalika kaayaan duanana kaayaan (disfungsi erectile sareng pembesaran prostat) dosis 5 mg per dinten pantes.
Kalayan hipertensi artéri pulmonal, dosis tadalafil 40 mg dicandak unggal dinten disarankeun.
Sapertos ubar sanésna, anu tiasa dianggo pikeun saurang ogé henteu tiasa ngalakukeun anu sami pikeun anu sanés. Alternatipna Tadalafil memang aya. Nanging, hal anu paling hadé nyaéta ngobrol sareng dokter ngeunaan alternatif tadalafil anu sayogi sareng tingali mana anu paling cocog pikeun anjeun. Anjeun tiasa disarankan pikeun nyandak alternatif tadalafil upami anjeun alérgi kana tadalafil atanapi kusabab alesan anu sanés.
Éta tanggung jawab anjeun pikeun nyatet naon anu saé pikeun anjeun nalika anjeun ngaluarkeun tadalafil mangrupikeun pilihan atanapi efek samping tadalafil ngimbangan manpaat tadalafil.


Naon bédana antara Tadalafil sareng pangobatan sanés pikeun disfungsi erectile

Cialis (Tadalafil)

Cialis mangrupikeun pangobatan resép di kelas obat anu disebut Phosphodiesterase-5 Enzyme Inhibitors. Hal ieu dipaké pikeun ngubaran gejala disfungsi ereksi. Éta tiasa dianggo nyalira atanapi ditumpuk sareng ubar-ubaran sanés.

Dapoxetine Hydrochloride

Dapoxetine hydrochloride diklasifikasikeun salaku sambetan serotonin reuptake sambetan gancang-bertindak (SSRIs).
Dapoxetine hydrochloride mangrupikeun ubar anu kadaptar pikeun ngubaran éjakulasi dini. Éjakulasi prématur mangrupikeun kaayaan anu umum di lalaki anu ngalibatkeun henteu mampuh nunda éjakulasi. Ieu mangrupikeun gejala disfungsi erectile di lalaki.
Sanaos duanana tadalafil sareng dapoxetine hidroklorida dianggo pikeun ngubaran gejala disfungsi erectile, hiji tadalafil mangrupikeun sambetan fosfodiesterase sedengkeun anu sanésna, dapoxetine, mangrupikeun sambetan serotonin reuptake inhibitor.

Vardenafil Hydrochloride

Vardenafil mangrupikeun pangobatan dina sakumpulan obat anu disebut sambetan phosphodiesterase (PDE). Hal ieu dianggo pikeun ngubaran disfungsi erectile jalu. Nalika éta lalaki dihudangkeun séksual, vardenafil ningkatkeun aliran getih kana sirit anu ku kituna mastikeun anjeun ngagaduhan dedegan.
Vardenafil dijual dina nami mérek Levitra langkung selektif tibatan sildenafil sareng tadalafil (Cialis) kana PDE5. Ieu ngan saukur hartosna yén dosis handap vardenafil diperyogikeun kalayan sababaraha efek samping anu mungkin.
Bédana anu kasohor deui nyaéta dina satengah umur dimana vardenafil (Levitra) ngagaduhan paruh umur 4-6 jam sedengkeun tadalafil (Cialis) ngagaduhan paruh umur 17.5 jam. Ieu hartosna éta Tadalafil (Cialis) tindakan langkung lami tibatan vardenafil.

Avanafil

Avanafil mangrupikeun pangobatan dina grup sambetan phosphodiesterase. Ogé dianggo pikeun ngubaran disfungsi erectile ku ningkatkeun aliran getih di daérah pénil.
Sanaos duanana avanafil sareng tadalafil mangrupikeun sambetan phosphodiesterase, avanafil mangrupikeun anu pang énggalna sareng hirup satengah pondok sakitar 5 jam tibatan tadalafil anu ngagaduhan umur satengah 17.5 jam.
Kasimpulanana, tadalafil langkung saé kusabab satengah umur na langkung lami. Hiji tiasa nyandak pangobatan wit sababaraha kamungkinan efek samping.


Pangaruh Tadalafil Sisi sareng manpaatna

Mangpaat Tadalafil

Seueur anu ngémutan nganggo bubuk tadalafil mésér éta kusabab kauntungan tadalafil utami;

Ngubaran disfungsi erectile

Ngadegkeun pénil mangrupikeun prosés integral pikeun kagiatan seksual. Disfungsi erectile lumangsung nalika lalaki teu tiasa kéngingkeun sareng ngajaga ereksi. Ieu nyababkeun seueur masalah sapertos marabahaya, handap harga diri, komo masalah hubungan.
Éreksi kahontal nalika aya cukup aliran getih dina sirit. Tadalafil ngabantosan ngagentos gejala disfungsi erectile ku ningkatkeun aliran getih kana sirit.

Ngubaran gejala hiperplasia prostat jinak

Hyperplasia prostatik jinak ogé disebut salaku kelenjar prostat anu ngagedéan. Ieu kaayaan anu lumangsung sacara alami ku umur. Nalika kelenjar prostat janten ngagedéan, éta meres uretra. Sababaraha gejala anu aya hubunganana sareng prostat anu ngagedéan nyaéta; ngadesek sareng sering ngijih, sesah ngamimitian ngijih, nyiksa nyeri diantara anu sanésna.
Tadalafil nguntungkeun lalaki anu kaserang hiperplasia prostatik jinak ku ngaleungitkeun gejala ieu. Tadalafil bubuk ngabantosan kelenjar prostat ogé kandung kemih sahingga ngirangan gejala anu pakait sareng kandung kemih sareng uretra dikomprés.

Tiasa ngubaran disfungsi erectile sareng hyperplasia prostatik jinak

Tadalafil ogé tiasa ngabantosan lalaki anu kaserang disfungsi erectile sareng kelenjar prostat anu ngagedéan sakaligus.
Nalika anjeun nganggo tadalafil dina dosis anu saé sareng sakumaha anu disarankeun anjeun metik kauntungan anu diucapkeun. Kusabab kuring naékkeun aliran getih di daérah pénil sareng ogé di daérah sanés, éta mangrupikeun cara anu séhat pikeun kaayaan ieu.

Ogé tiasa dianggo dina ngubaran gejala hipertensi artéri pulmonal

Hipertensi artéri pulmonal (PAH) dasarna ngandung harti yén aya tekanan darah tinggi dina arteri anu nyandak getih tina jantung kana paru-paru. Tapi béda ti tekanan getih biasa.
PAH lumangsung nalika arteri anu nyayogikeun getih kana bayah janten sempit atanapi diblokir ngarah jantung kapaksa ngompa getih dina tingkat anu luhur. Detak jantung gancang sareng kapaksa ieu ngahasilkeun tekanan anu parah dina arteri.
Bubuk Tadalafil teu heran ku sayah pembuluh getih. Rélaxasi ieu ngamungkinkeun ngalir getih anu lancar maka ningkatkeun laju aliran. Ieu ngabantosan jantung pikeun ngompa ngalancurkeun getih sahingga ngaleungitkeun tekanan anu sanésna tiasa akumulasi

Ngaronjatkeun kamampuan anjeun pikeun olahraga

Salila latihan aliran getih penting pikeun ngantepkeun hiji kéngingkeun oksigén anu cekap ogé ngahasilkeun énergi anu cekap diperyogikeun.
Tadalafil tiasa ningkatkeun kinerja latihan anjeun ku cara ngareureuhkeun saluran getih anjeun sareng ningkatkeun aliran getih.

Épék samping Tadalafil

Efek samping tadalafil anu paling umum diantarana;

  • Nyeri sirah,
  • Seueul,
  • siram (kahaneutan, kabeurangan, atanapi rarasaan tingly),
  • burih kesel,
  • irung kandel atanapi lumpat, sareng
  • nyeri otot, nyeri tonggong, sareng nyeri dina panangan atanapi suku anjeun.

Tadalafil ogé tiasa ngakibatkeun efek samping anu langkung serius. Anjeun disarankan pikeun milarian bantosan médis upami anjeun ngalaman salah sahiji efek samping tadalafil ieu;

  • sababaraha gejala serangan jantung anu kalebet nyeri dada, nyeri nyebarkeun kana rahang atanapi taktak, seueul, sareng kesang.
  • parobahan visi kaasup visi kabur atanapi leungitna visi ujug.
  • siram (kahaneutan, kabeurangan, atanapi rarasaan tingly),
  • Gangguan pangrungu di
  • ngirining ceuli sareng leungiteun ngupingna
  • Éreksi anu nyeri atanapi langkung lami tibatan 4 jam sabab ieu tiasa ngarusak sirit anjeun.
  • utah
  • keteg jajantung teratur
  • Pingsan, lieur sareng,
  • Kacapean teu biasa.

Interaksi Narkoba Tadalafil

Sababaraha interaksi tadalafil sareng ubar sanésna parantos dilaporkeun. Interaksi ubar biasana ngarobih fungsi pangobatan sareng tiasa ngahambat ubar-ubaran tina damel leres.
Kituna disarankeun pisan pikeun ngabahas pangobatan anjeun sateuacan nganggo tadalafil. Sababaraha interaksi tadalafil tiasa hampang sareng ngarugikeun anu sanés.
Ieu di handap aya hubungan tadalafil;

nitrat

Éta ogé disebut ubar Anguina. Nalika nitrat dicandak sasarengan sareng tadalafil, éta tiasa ngahasilkeun tekanan getih turun ka tingkat anu handap pisan. Tingkat tekanan getih anu handap pakait sareng gejala sapertos lieur atanapi bahkan pingsan.
Sababaraha ubar anguina ieu kalebet; butil nitrite, amyl nitrite, isosorbide dinitrate, nitroglycerin, sareng isosorbide mononitrate.

Alfa-blocker

Ieu mangrupikeun ubar anu dianggo pikeun menerkeun tekanan darah tinggi. Éta ogé dipaké dina pangobatan prostat. Duanana tadalafil sareng alfa-blocker mangrupikeun vasodilator anu ngagaduhan épék nurunkeun tekanan getih. Nalika dianggo sasarengan, éta tiasa ngahasilkeun turunna tekanan getih anu drastis / signifikan. Ieu nyababkeun saurang janten pusing sareng tiasa ogé pingsan.
Sababaraha ubar alfa-blocker kalebet; terazosin, tamsulosin, alfuzosin, sareng prazosin.

Sababaraha ubar HIV

Obat ieu mangrupikeun sambetan protéase sahingga tiasa ningkatkeun tingkat tadalafil dina getih. Kanaékan ieu ngahasilkeun tekanan darah rendah. Éta ogé tiasa nyababkeun priapismeu dina lalaki anu hartosna aranjeunna kéngingkeun degdegan anu ngalegaan anu sering nyeri.
Sababaraha ubar ieu nyaéta ritonavir sareng lopinavir.

antibiotik

Interaksi Tadalafil sareng antibiotik parantos dilaporkeun. Nalika dicandak sasarengan sareng tadalafil, antibiotik tiasa ningkatkeun tingkat tadalafil dina getih anu ngabalukarkeun tekanan darah turun. Nya tiasa ngahasilkeun pusing, pingsan, bahkan sababaraha masalah visi. Éta ogé tiasa nyababkeun priapismeu dina lalaki.
Sababaraha ubar ieu nyaéta eritromisin, telithromycin, sareng klaritromisin.
Nanging, antibiotik anu tangtu tiasa nurunkeun kadar tadalafil dina getih. Interaksi tadalafil ieu ngajantenkeun henteu jalan leres. Obat ieu kalebet; rifampin.

Obat antijamur

Sababaraha ubar antijamur oral kalebet ketoconazole sareng itraconazole berinteraksi sareng tadalafil.
Obat ieu tiasa naék tingkat tadalafil anu ngakibatkeun lieur sareng pingsan ogé tiasa kajantenan.

Obat hiperténsi pulmonal anu sanés

Tadalafil sareng ubar hiperténsi pulmonal anu sanés dipikaterang ngagaduhan épék tekanan-nurunkeun getih. Nalika dianggo sasarengan éta tiasa ngakibatkeun tingkat tekanan getih anu bahaya pisan. Ieu ngakibatkeun gejala anu pakait sareng tekanan getih sapertos lieur sareng pingsan.
Obat-obatan kalebet riociguat.

Antacid

Obat ieu dipaké pikeun ngagentoskeun asam lambung. Nalika dipaké dina kombinasi sareng tadalafil, aranjeunna tiasa ngahambat nyerep tadalafil dina awak. Éta kalebet magnesium hidroksida atanapi aluminium hidroksida.

Pangobatan épilépsi

Ieu disebut ogé ubar anti rebutan. Nalika anjeun nginum obat anti-rebutan sasarengan sareng tadalafil, éta tiasa nurunkeun nyerep tadalafil. Ieu ngandung harti yén tadalafil moal tiasa damel saé. Obat épilépsi ieu kalebet pénnyinin, phenobarbital, sareng karbamazepin.


Dimana ngagaleuh Tadalafil?

Anjeun tiasa ngadamel Tadalafil mésér di toko online. Bubuk sayogi sayogi pikeun panaliti sareng analis. Pastikeun pikeun mariksa suplai anu disatujuan bubuk tadalafil. Nalika anjeun ngémutan nyandak tadalafil mésér éta ti vendor anu dipercaya.
Konsultasi sareng praktisi médis anjeun sateuacan nyandak tadalafil kusabab kamungkinan efek samping tadalafil ogé interaksi tadalafil sareng ubar sanés.
Upami anjeun milari Tadalafil atanapi panengahna, anjeun kedah parios kalayan CMOAPI pikeun pasokan produk murni anu sah. Sanyawa kami parantos ngalaman jaminan kualitas.


FAQ Tadalafil

Q : Naha tadalafil langkung kuat tibatan Viagra?

A: Tadalafil (sakumaha diperyogikeun) Tadalafil (generik Cialis) ngagaduhan kaunggulan tibatan Sildenafil sabab éta langkung lami - dugi ka 36 jam (dibandingkeun sareng 4-5 jam kanggo Sildenafil). Sababaraha lalaki resep ieu sabab ngamungkinkeun langkung spontanitas.

Q: Naha Cialis ngajaga anjeun sesah saatos sumping?

A: Entong candak upami anjeun henteu peryogi. Éta tiasa nyababkeun karusakan serius.
Biasana saatos sumping, éta masih peka pisan saatos orgasme, sareng biasana henteu tiasa dirampa, tapi saatos sababaraha menit tetep haneut teras tiasa teras-terasan.

P: Naha 20mg Cialis seueur teuing?

A: Dosis maksimum Cialis anu tiasa dilaksanakeun dina hiji dinten nyaéta 20 mg. Anjeun teu kedah nyandak Cialis langkung ti sakali sapoé. Dina uji klinis, Cialis ngabantosan jalma anu gaduh gejala ED dugi ka 36 jam saatos dosisna. Janten upami anjeun ngan ukur nginum obat upami diperyogikeun, anjeun henteu kedah nginum unggal dinten.

Q: Naon anu dianggo viagra atanapi Cialis anu langkung saé?

A: Beda pangageungna antara Viagra sareng Cialis nyaéta jumlah waktos pangaruhna tetep. Viagra tetep épéktip salami 4 dugi 6 jam, anu nawiskeun seueur kasempetan pikeun hubungan séks dina sababaraha waktos upami anjeun hoyong. Nanging Cialis biasana ngamungkinkeun anjeun ngahontal cacakan dugi ka 36 jam saatos nyandak tablet.

P: Sabaraha lami lalaki rata-rata tetep nangtung?

A: Déksi tiasa lepas tina sababaraha menit dugi ka satengah jam. Rata-rata, lalaki ngagaduhan lima cacakan sapeuting nalika aranjeunna nuju bobo, masing-masing lami sakitar 25 dugi 35 menit.

P: Dina yuswa sabaraha jalma gaduh kasusah janten sesah?

A: Sakitar 5 persén lalaki anu umurna 40 taun ngagaduhan disfungsi erectile lengkep, sareng jumlah éta naék dugi ka 15 persén lalaki dina yuswa 70 taun. Disfungsi erectile hampang sareng sedeng mangaruhan sakitar 10 persén lalaki per dasawarsa kahirupan (nyaéta, 50 persén lalaki dina umur 50an, 60 persén lalaki dina umur 60an).

P: Sabaraha kali lalaki ngaleupaskeun spérma dina saminggu?

J: sakumaha anjeun séhat, sacara médis anjeun kedah ngahasilkeun spérma unggal 3 dinten dugi ka 1 minggu jam 7 dinten, janten ningali dokter anjeun penting pisan pikeun ngarahkeun waktuna upami aya karusuhan.

P: Naon katuangan anu ngabantosan anjeun janten sesah?

J: Bayam mangrupikeun sumber super tina folat, aliran getih-booster anu dipikaterang. Asam folat ngagaduhan peran kritis dina fungsi séksual lalaki sareng kakurangan asam folat parantos dikaitkeun Sumber Dipercaya kana disfungsi erectile.
Panilitian mendakan yén nginum dua dugi ka tilu gelas kopi sadinten tiasa nyegah disfungsi erectile. Ieu berkat bahan kopi anu paling dipikaresep: kafein.
Kapanggih dina sambel panas sareng cabé, capsaicin micu ngaleupaskeun endorphins - hormon anu "raos saé" - sareng tiasa ngébréhkeun libido.

Q: Naha tadalafil ningkatkeun téstostéron?

A; Perlakuan sareng tadalafil PDE5I salami 12 minggu dikaitkeun sareng ningkatna rasio téstostéron / estradiol sareng ningkat fungsi kopulasi. Tadalafil ogé berpotensi ningkatkeun tingkat LH sérum, ngirangan sitokin proinflamasi, sareng ngirangan total gajih beuteung.

Q: Naha cialis langkung saé tibatan tadalafil?

A: Panilitian parantos nunjukkeun tadalafil ubar sareng nami dagang na Cialis ngagaduhan tingkat kasuksésan 60-70% dina ngarawat ED. Tadalafil (generik Cialis), sarua efektifna.

T: Naha kabiasaan tadalafil kabentuk?

A: Teu aya bukti ilmiah yén sildenafil, tadalafil atanapi pangobatan sanés anu dianggo pikeun ngarawat disfungsi erectile sacara adiktif sacara fisik

Q: Dupi anjeun nyandak tadalafil sareng alkohol?

A: Entong nginum alkohol seueur teuing (contona, 5 atanapi langkung gelas anggur atanapi 5 atanapi langkung nembak wiski) nalika nyandak tadalafil. Nalika dicandak kaleuleuwihan, alkohol tiasa ningkatkeun kasempetan anjeun kénging nyeri sirah atanapi pusing, ningkatkeun tingkat jantung anjeun, atanapi nurunkeun tekanan getih anjeun.

Q: Naha Cialis unggal dinten naékna téstostéron?

A: 5 mg tadalafil unggal dinten ningkat sacara signifikan ED kusabab tingkat tingkat téstostéron ningkat.

Q: Naon anu lumangsung upami tadalafil henteu jalan?

A; Upami tadalafil sareng sambetan PDE5 sanésna teu damel pikeun anjeun, panyawat kasehatan anjeun tiasa nyarankeun pilihan pangobatan sanés kalebet (AUA, 2018): Terapi téstostéron: Tés getih nunjukkeun tingkat téstostéron anu handap. Suntikan kana sirit: Alprostadil sareng pangobatan sanés.

Q: Naon anu lumangsung upami anjeun nyandak teuing tadalafil?

A: Upami anjeun nyandak teuing tadalafil atanapi nyandak éta babarengan sareng ubar ieu, kasempetan pikeun efek samping bakal langkung luhur. Upami anjeun ngalaman cacakan anu berkepanjangan langkung ti 4 jam atanapi degdegan anu nyeri langkung ti 6 jam, langsung kontak dokter anjeun.

Q: Naha Tadalafil Aman?

A: Naha tadalafil mangrupikeun pangobatan anu aman? Sacara umum, tadalafil mangrupikeun ubar anu aman tapi henteu disarankeun pikeun dicandak upami anjeun ngagaduhan kaayaan atanapi nyandak pangobatan khusus anu tiasa berinteraksi sareng tadalafil.

P: Naha Jus Grapefruit Saé kanggo disfungsi erectile?

A: Inpormasi klinis henteu lengkep, tapi lalaki anu nganggo Viagra kedah sadar yén jus jeruk bali tiasa naékkeun tingkat getih ubar. Éta tiasa janten hal anu saé pikeun sababaraha lalaki anu disfungsi erectile, tapi éta tiasa memicu nyeri sirah, siram, atanapi tekanan darah rendah.

Q: Kumaha carana abdi tiasa ngajantenkeun tadalafil langkung saé?

A: 1. Jaga beurat séhat ku ngirangan ukuran ukuran, tuang sadayana tuangeun, sareng ngadamel pilihan séhat.
2.Bérés ngaroko sareng panggunaan produk bako sanés.
3. Ningkatkeun aktivitas fisik pikeun ngabantosan ngirangan tekanan darah tinggi sareng kolesterol tinggi.

Q: Sabaraha lami damel tadalafil?

A: Biasana peryogi 30 dugi 60 menit kanggo tadalafil damel kanggo disfungsi erectile. Anjeun tiasa nyandak sakali sapoé, sahenteuna 30 menit sateuacan anjeun hoyong hubungan séks.

P: Naha kuring kedah nyandak Cialis énjing-énjing atanapi wengi?

A: Tablet Tadalafil pikeun prostat anu ngagedéan sapertos 2.5mg atanapi 5mg. Dosis anu biasa nyaéta 5mg, dicandak sakali sapoé. Anjeun tiasa nyandak tablet anjeun énjing atanapi sonten, tapi langkung saé éta nyandak dina waktos anu sami unggal dinten. Dokter anjeun tiasa masihan anjeun dosis rendah 2.5mg upami anjeun ngagaduhan masalah, sapertos efek samping.

T: Naha kuring tiasa nginum kopi sareng Cialis?

A: Henteu aya interaksi anu kapendak antara kafein sareng Cialis.

Q: Naha Cialis tiasa ngaleutikan prostat?

A: Okt. 6, 2011 - Cialis parantos disahkeun ku FDA pikeun pengobatan prostat anu ngagedéan. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngubaran lalaki anu duanana parantos ngagedean prostat sareng disfungsi erectile (ED) dina waktos anu sami.

Q: Naha Tadalafil Gawé pikeun awéwé?

A: ubar ieu ogé dipaké pikeun ngubaran disfungsi erectile sareng tanda sareng gejala BPH. Tadalafil ogé dianggo pikeun lalaki sareng awéwé pikeun ngubaran gejala hipertensi artéri pulmonal pikeun ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun olahraga.

Q: Kumaha anjeun nyandak tadalafil pikeun hasil anu pangsaéna?

A: Tadalafil (Cialis) sayogi dina versi generik sareng merk dina sababaraha dosis salaku tablet oral. Anjeun tiasa nyandak Cialis sakumaha diperyogikeun atanapi sakali sapoé, gumantung kana dosisna sareng kumaha éta diresepkeun. Cialis butuh tina 30 menit dugi ka 2 jam kanggo pangaruh. Éta tiasa dugi ka 36 jam.

Q: Dupi abdi tiasa nyandak tadalafil 20 mg unggal dinten?

A: Dosis maksimum Cialis anu tiasa dilaksanakeun dina hiji dinten nyaéta 20 mg. Anjeun teu kedah nyandak Cialis langkung ti sakali sapoé. Dina uji klinis, Cialis ngabantosan jalma anu gaduh gejala ED dugi ka 36 jam saatos dosisna. Janten upami anjeun ngan ukur nginum obat upami diperyogikeun, anjeun henteu kedah nginum unggal dinten

Q: Dupi abdi tiasa nyandak 2 tadalafil 5mg?

A: Tadalafil (Cialis) sayogi dina versi generik sareng merk dina sababaraha dosis salaku tablet oral. Anjeun tiasa nyandak Cialis sakumaha diperyogikeun atanapi sakali sapoé, gumantung kana dosisna sareng kumaha éta diresepkeun. Cialis butuh tina 30 menit dugi ka 2 jam kanggo pangaruh.

T: Naha tadalafil naékkeun tekanan getih?

A: Pangirangan tekanan darah ka saluruh awak tiasa kajantenan sabab tadalafil ngareureuhkeun saluran getih (arteri) ka sakujur awak. Ati-ati kedah dianggo dina pasién anu tekanan darah rendah– contona, kirang ti 90/50 mmHg.

Q: Naon efek samping tina tadalafil?

A: Sirah, beuteung kesel, nyeri tonggong, nyeri otot, irung boneka, siram, atanapi pusing tiasa kajantenan. Upami salah sahiji épék ieu tetep atanapi parah, wartosan dokter atanapi apotéker anjeun langsung. Pikeun ngirangan résiko lieur sareng hampang, bangun lalaunan nalika naék tina posisi lungguh atanapi ngagolér.

Q; Naha kuring tiasa nyandak tadalafil unggal dinten?

A: Tadalafil (Cialis) mangrupikeun salah sahiji ubar pang populerna disfungsi erectile (ED). Banding anu utami? Ubarna aya dina versi dosis rendah anu tiasa dilaksanakeun unggal dinten.

Q: Naha tadalafil saé pikeun jantung?

A: Teras para ilmuwan anu mekarkeun Viagra mendakan ubar-ubaran diperedih ED. "Kami ngagaduhan bukti anu kawates tina percobaan manusa sareng studi epidemiologis anu nunjukkeun Tadalafil tiasa épéktip dina ngubaran kagagalan jantung," "

Q: Naha tadalafil 5mg aman?

A: A dosis poéan 5mg tadalafil tiasa aman dipaké dina pengobatan disfungsi erectile na LUTS, éta manjangkeun waktos latency éjakulasi.

T: Naha tadalafil ngirangan tekanan darah?

A: tadalafi tiasa nurunkeun tekanan darah. Ieu sanés masalah pikeun kaseueuran lalaki, tapi pangaruh tadalafi kana tekanan getih bakal parah upami tadalafi diinum ku ubar nitrat. Nitrat mangrupikeun salah sahiji pangobatan anu diresepkeun ku dokter pikeun angina.

Q: Naha tadalafil saé kanggo prostat anu ngagedéan?

A: Tadalafil (Cialis) mangrupikeun hiji-hijina ubar anu disatujuan ku FDA pikeun BPH, disebat ogé prostat ngagedéan. Éta ogé resep upami anjeun ngagaduhan masalah ngagaduhan atanapi ngajaga dedeg.

Q: Naha Tadalafil ngajantenkeun anjeun langkung lami?

A: Pangobatan naon anu pangpanjangna? - Cialis (tadalafil). Sanaos, Viagra mangrupikeun pangobatan disfungsi erectile anu paling dikenal, Cialis ngagaduhan épék pangpanjangna. Cialis ogé ngalibatkeun kirang perencanaan tapi efek sampingna ogé tiasa langkung lami deui.

P: Naha jus jeruk bali ngajantenkeun Cialis langkung kuat?

A: Dahar jeruk bali atanapi nginum jus jeruk bali tiasa ningkatkeun kadar tadalafil dina getih anjeun. Ieu naék résiko anjeun tina efek samping.

Q: Naon bedana Cialis sareng Tadalafil?

A: Daptar panjang perusahaan parantos disatujuan ku FDA pikeun ngahasilkeun tadalafil pikeun ngarawat ED sareng BPH. Versi generik Cialis anu disatujuan ku FDA sami-sami épéktip sareng aman sapertos mérek-ngaran Cialis. Versi generik sering kirang tina satengah biaya.

Q: Dupi abdi tiasa megatkeun Cialis satengah?

salami anjeun séhat, sacara médis anjeun kedah ngahasilkeun spérma unggal 3 dinten dugi ka 1 minggu jam 7 dinten, janten ningali dokter anjeun penting pisan pikeun ngarahkeun waktuna upami aya gangguan.

Rujukan

  1. Penedones A, Alves C, Batel Marques F (2020). "Résiko neuropati optik iskemik nonarteritik kalayan sambetan tipe phosphodiesterase 5: tinjauan sistematis sareng meta-analisis". Acta Ophthalmol. 98 (1): 22-31. doi: 10.1111 / aos.14253. PMID 31559705.
  2. "FDA ngumumkeun révisi pikeun labél pikeun Cialis, Levitra sareng Viagra". Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA). 2007-10-18. Diarsipkeun tina aslina dina 2016-10-22. Disalin 2009-09-28.
  3. "Cialis tadalafil PI". Administrasi Barang Terapi. Disalin 2020-08-19.
  4. Karabakan M, Keskin E, Akdemir S, Bozkurt A (2017). Pangaruh perlakuan tadalafil 5mg sapopoé dina waktos éjakulasi, gejala saluran kemih handap sareng fungsi erectile di penderita disfungsi erectile. Internasional Braz j Urol: Jurnal Resmi Brasil Society of Urology. 2017 Mar-Apr; 43 (2): 317-324. DOI: 10.1590 / s1677-5538.ibju.2016.0376.
  5. "Pil Pisahkeun" (PDF). Laporan Kaséhatan Konsumén. 2010-01-25. Diarsipkeun tina aslina (PDF) dina 2008-10-08.
  6. Wang Y, Bao Y, Liu J, Duan L, Cui Y (Januari 2018). "Tadalafil 5 mg Sakali Sapopoé Ngaronjatkeun Gejala saluran kemih handap sareng disfungsi Erectile: Tinjauan Sistematika sareng Meta-analysis". Gejala Tract Urin Low. 10 (1): 84–92. doi: 10.1111 / luts.12144. PMID 29341503.