Beasiswa CMOAPI

Beasiswa CMOAPI

Sadayana hoyong karir anu saé sareng pendidikan anu bakal ngabantosan aranjeunna tebih. Tapi, seueur jalmi anu kedah ngantosan karir sareng pendidikan atikan taun saatos taun. CMOAPI terang betapa pentingna pendidikan anu ditangtoskeun, sareng éta sababna urang ngabantosan ngadidik pamaca ngeunaan fotografi sareng produk kaméra anu aya ulasan sareng saran. Anjeun teu kedah mayar teuing kanggo peralatan anjeun upami anjeun ngagunakeun sumber ulasan anu kami nawiskeun ka dieu.
Scholarship CMOAPI kami mangrupikeun promosi anu énggal ku kami ngan ukur pisan pikeun ngumumkeun. Éta mangrupa beasiswa taunan $ 2000 anu dirancang pikeun ngabantosan siswa pikeun ngahontal impian karir sareng karirna. Beasiswa ieu bakal dileler ka hiji murid unggal taun pikeun mantuan mayar kanggo biaya pendidikan. Kami milarian ganda jumlah beasiswa pikeun taun hareup. Beasiswa CMOAPI mangrupikeun inisiatif leutik ti pihak kami pikeun ngabantosan mahasiswa ngudag impian na. Upami anjeun resep kana program beasiswa kami sareng hoyong milu dina kontes ieu, mangga baca sadaya inpormasi anu disayogikeun di handap pisan ati-ati.

Kriteria eligibility

·Ditarima ku atanapi anu ayeuna hadir dina kuliah akreditasi pikeun program sarjana atanapi lulusan full-waktu di Amérika Serikat.
·IPK kumulatif minimum 3.0 (atawa sarimbag dina).
·Buktina pikeun ngadaptar dina sarjana atanapi sarjana sarjana diperyogikeun.

Kumaha Larapkeun

·Tulis karangan ngeunaan topik "Naon Sintésis Sintésis & Panaliti Kontrak?"
·Anjeun kedah ngirim karangan anjeun ka kami tanggal atanapi sateuacan 7 Désémber 2020.
·Anjeun tiasa ngirim karangan (dina format MS Word ukur) ku email ka [email dijaga]
·Tong hilap nyebut nami, email sareng nomer telepon anjeun dina aplikasi anjeun.
·Anjeun ogé diperyogikeun rinci tentang kuliah / universitas dina aplikasi anjeun.
·Ngan karangan anu bakal unik sareng kreatif bakal dianggap pikeun kontesna.
·Anu meunang bakal dikontak liwat e-mail sareng kedah ngabales dina waktos 5 dinten saperlu nampi ganjaran. Upami teu aya réspon anu nampi dina jangka waktu éta, juara sanésna bakal dipilih pikeun nampa panghargaan tibatan.

Prosedur Pilihan

·Ngan ukur karangan anu bakal ditampi sareng sateuacan wates waktu bakal dipertimbangkeun pikeun sayembara.
·Karangan téh bakal diadili dina sababaraha parameter. Sawatara di antarana nyaéta: keunikan, kréativitas, kapinteran, ajén inpormasi anu disayogikeun, tata bahasa sareng gaya jsb.
·Pamenang bakal diumumkeun tanggal 15 Désémber 2020.

Kawijakan Privasi urang:

Kami mastikeun yén henteu aya inpormasi pribadi pikeun siswa anu dibagikeun, sareng sadaya inpormasi pribadi disimpen kanggo panggunaan internal hungkul. Kami henteu masihan rinci murid ka pihak katilu pikeun alesan naon waé, tapi kami ngabiayaan hak pikeun nganggo tulisan anu dikintunkeun ka urang ku naon waé anu dipikahoyong. Upami anjeun ngirimkeun tulisan ka CMOAPI, anjeun masihan kami sadaya hak kana eusi, kalebet kapamilikan tina kontén cenah. Ieu leres naha anjeun kiriman katampi janten juara atanapi henteu. CMOAPI.com ngagaduhan hak ngagunakeun sadaya padamelan anu dikintunkeun kanggo dipedar janten tempat éta cocog sareng dimana éta dianggap pantes. Pemenang bakal dikonfirmasi saatos aranjeunna tiasa masihan bukti pendaptaran di universitas anu disatujuan, kuliah atanapi sakola. Ieu kalebet gambar ID mahasiswa ayeuna, transkrip sakola, surat buktina, sareng salinan tagihan SPP. Tien Juara sekundér bakal dipilih upami juara awal henteu tiasa masihan buktina ieu.