Ladenan kami parantos seueur mukjijat

DMF

Disertipikasi DMF

9001

ISO

14001

ISO

46

élmuwan

ladenan urang

CMO sareng API hiji jasa eureun

Sintésis adat sareng kontrak R&D

CMOAPI tiasa nawiskeun jasa-jasa di handap ieu, anu sadayana disokong ku kawijakan kuat ngeunaan perlindungan intelektual (IP), mastikeun proyék dikelompokeun dina kapercayaan anu ketat. Pangembangan rute sintétik Proses optimasi Proses skala ti gram dugi ka Metric Tons Exclusivity upami diperyogikeun Sokongan analitis anu lengkep kaasup HPLC, GC-MS sareng NMR FTE pikeun produk dimana prosés pembuatan parantos aya, CMOAPI tiasa nawiskeun jasa kontraktor sareng jasa tol ka spésifikasi customer sorangan. Salian jasa anu disebatkeun di luhur, kami ogé nyayogikeun layanan sumber bahan baku spesialis (kalayan henteu biaya tambahan) pikeun mastikeun yén, dimana waé mungkin, urang ukur ngagunakeun sumber bahan kualitas luhur dina harga pasar saingan. CMOAPI ogé tiasa nawiskeun panalungtikan khusus sareng jasa pangwangunan disesuaikan pikeun syarat khusus konsumén. Kami gaduh catetan lagu anu saé pikeun ngarengsekeun tantangan sintésis organik anu kompleks pikeun palanggan sareng proyék urang tiasa dumasar kana waktos-waktos lengkep (FTE) atanapi harga sapopoé. Hubungan kami pikeun terang kumaha tim R&D anu pohara terampil tiasa ngajantenkeun proyék anjeun anu kasuksésan pang anyarna.

Skala leutik & manufaktur skala badag

Salami sapuluh taun ka tukang, CMOAPI parantos nyayogikeun sintésis khusus sareng jasa manufaktur. Tingkat jasa urang tiasa dikelompokeun ti kelompok leutik milligram ka ton jasa manufaktur skala ageung. Mayoritas klien kami aya di Amérika Kalér, Éropa, Aisa, kalebet Pfizer, lilly, roche, GSK, MSD, bayer sareng perusahaan kasohor anu sanés. Sakabéh jasa sintésis sareng manufaktur adat urang dilakukeun dina kaayaan kerahasiaan ketat. Tim proyék terintegrasi kami didukung ku kelompok ahli skala skala luhur. Gawe sareng reaktor kalayan suhu suhu antara -100˚C dugi ka 300˚C, sareng skala mulai 5L dugi 5000L, nilai dikirimkeun ka para nasabah ku jalan sintésis perantara proyék konci (dugi ka métrik tan jumlah) sareng aktip bahan farmasi. Pabrikan parantos dilakukeun di fasilitas manufaktur milik penuh kami. Kami ngaropéa ranté pasokan pikeun kimia produksi pikeun nyayogikeun proyék khusus anjeun kalayan kecepatan optimal sareng biaya bari nyumponan standar paling saé pikeun prosés aman sareng patuh pangaturan. Proses produksi dioptimalkeun ngamungkinkeun ukuran angkatan fleksibel sareng kualitas produk anu ditingkatkeun. Sadaya prosés dirancang pikeun nyumputkeun standar pangaturan anu ketat.

blok wangunan pikeun kapanggihna ubar

CMOAPI pikeun Narkoba Panemuan nyaéta solusi dumasar-awan, solusi kognitif anu nganalisa pangaweruh ilmiah sareng data pikeun ngungkabkeun hubungan anu disumputkeun sareng disumputkeun anu tiasa ngabantosan kamungkinan tina terobosan ilmiah. Platform ieu ngamungkinkeun para panaliti ngahasilkeun hipotesis énggal ku bantosan visualisasi dinamis, ramalan anu disokong ku bukti sareng pamolah basa alami anu dilatih dina domain élmu kahirupan. CMOAPI pikeun Penemuan Narkoba tiasa ngagancangkeun idéntifikasi calon ubar novél sareng target ubar narkoba ku ngamangpaatkeun poténsi data ageung.

Proses R&D sareng pangwangunan rute anyar

Tim pangembangan kimia urang, diwangun leuwih ti 50 élmuwan di nagara urang, ngaleuwihan ekspektasi dina proyék anu paling nangtang. Digawe di laboratorium canggih anu dilengkepan ku prosés panganyarna sareng instrumén analitis, urang éfisién ngalaksanakeun rute pramuka, pangembangan prosés gancang, optimisasi kaayaan réaksi pikeun skala skala bahan pikeun uji coba preclinical atanapi manufaktur skala ageung. Kalayan dukungan ti tim ahli analis kami, insinyur kimia sareng profesional QA, kami gancang sareng éfisién ngembangkeun prosés manufaktur scalable pikeun nyayogikeun kabutuhan anjeun.